Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball PES 2021

Microsoft läcker att PES 2021 är en uppdatering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Konami har haft rejäl otur med sitt underhållande eFootball PES 2020, där satsningen på UEFA Euro 2020 Tournament slutade med att turneringen ställdes in på grund av corona-viruset. Även om innehållet släpps, så försvinner såklart intresset när turneringen inte fungerar som dragplåster. Och nu avslöjas att ett nytt spel i serien tycks dröja till nästa år. Källa är Microsoft som via sin butik lagt upp ej utannonserad information som slår fast att eFootball PES 2021 kommer vara en uppgradering, och spelet är även märkt "Season Update".

All information och bilder sparades ner av @JVC_PESForum innan allt plockades ner. Det är värt att notera att uppgraderingen kommer vara billigare än en helt ny lansering. Vi tycker egentligen att det låter väldigt rimligt med en uppgradering av vad som i huvudsak består av fräscha laguppställningar, och hoppas att Konami är tillbaka nästa år med en mer genomarbetad version till nästa generations konsoler.

eFootball PES 2021

Relaterade texter

2
Konami inleder samarbete med SS Lazio

Konami inleder samarbete med SS Lazio

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Konami låter meddela ett nytt tillskott till sitt program med eFootball PES-partnerklubbar, och det handlar om italienska SS Lazio. Som en "Official Partner of the Team"...



Loading next content