Svenska
Gamereactor
nyheter
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion stödjer Smart Delivery till Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Xbox-chefen Phil Spencer gjorde ett gästframträdande under gårdagens Ubisoft Forward-livestream, kort efter demonstrationen av Watch Dogs: Legion. Han hade nyheter att berätta om spelet till Xbox, nämligen att det fullt ut stödjer Smart Delivery.

Det betyder att du kan köpa spelet till din Xbox-konsol Xbox (One, One S, One X och Series X) och sedan spela den i bästa tänkbara version utan att behöva köpa det flera gånger mellan generatrionerna eller betala för uppgraderingar. Hittills har alla tredjepartsspel som stödjer Smart Delivery haft samma valmöjligheter till Playstation 4 och 5, så detta är goda nyheter även för de som spelar till Sonys format.

Spencer bekräftade för övrigt också att Watch Dogs: Legion som ha DirectX ray-tracing till Xbox Series X, så vänta dig ljuseffekter utöver det vanliga. Vi påminner även om vår feta, heta, dagsfärska och maffiga förtitt.

Watch Dogs: Legion

Relaterade texter

Watch Dogs: LegionScore

Watch Dogs: Legion

RECENSION. Skrivet av Sebastian Lundin

Min arma hjärna har försökt ställa om till vänstertrafik i en totalitär framtidsversion av London som är övervakat till den milda grad att du inte ens kan klia dig i skrevet utan att regeringen har ett ord att säga om saken...

Watch Dogs: Legion läggs ner

Watch Dogs: Legion läggs ner

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Watch Dogs: Legion fick det kämpigt redan när det lanserades i oktober 2020, men det blev faktiskt värre efter de första uppdateringarna. Efter lagringsproblem, krascher...



Loading next content