Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry 6

Far Cry 6 avslöjat via Playstation Store - släpps i februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har som bekant tidigare rapporterat om att Far Cry 6 ska släppas under våren samt även att Giancarlo Esposito spelar en av huvudrollerna. Nu har Playstation Store i Asien varit lite för rappa med att trycka på knappen för publicering och lagt upp spelet med omslag, premiärdatum samt en beskrivning. Sidan har sedan dess plockats ner, men vi hann spara ner bilder.

Det kommer den 19 februari i Europa, och omslaget frontas av Giancarlo Esposito samt en yngre grabb. Esposito är en diktator i ett tropiskt paradis kallat Yara (inspirerat av Kuba), och tillsammans med sin son Diego ska han nu återge nationen sin fornstora glans - och detta med mindre trevliga metoder. Det är här du som spelar kommer in i bilden i rollen som gerillakrigaren Dani Rojas.

I beskrivningen får vi veta att vi kan se fram emot seriens hittills största spelvärld, unika vapen, fordon samt en utvecklad variant av Guns for Hire-systemet som nu heter Fangs for Hire. Alla som köper Playstation 4-utgåvan får gratis uppgradera till Playstation 5, och på söndag väntas mer information samt en trailer.

Far Cry 6

Relaterade texter

Far Cry 6Score

Far Cry 6

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ubisofts enormt framgångsrika kassako är tillbaka med en ny konflikt i ännu ett påhittat land. Mackegård har kämpat med gerillan och är redo att sätta betyg.

4
Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

Ubisoft lämnar nu Far Cry 6 bakom sig

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubsioft har nu bestämt sig för att det är dags att dra ur pluggen för Far Cry 6, som fått rejält med stöd ända sedan premiären i oktober 2021. Tanken är att utvecklarna...



Loading next content