Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Stor Warzone-turnering med feta prispengar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För inte så länge sedan hjälpte Gamereactor att arrangera en stor nordisk turnering i Call of Duty: Warzone med Activision, där målet var att ta reda på vilket nordiskt land som var bäst i spelet. Då använde vi främst ett antal utvalda streamers och deras vänner, och nu är det dags att ge samma möjlighet till er alla.

Vi startar därför en helt ny Warzone-turnering nu, där du och dina vänner kan vinna hela €1900 (runt 20 000 kronor) om ditt lag vinner över de andra nordiska deltagarna. Förutom kontantpriset står det också några läckra Astro A40-headset och CP på spel!

Utmaningen i sig är ganska enkel - den spelas helt enkelt om vem som kan få flest kills i Trio-delen, och det till PC, Playstation 4 och Xbox One. Så för dig betyder det att du under den tiden tävlingen pågår ska spela alla matcher du kan samt få så många kills som möjligt. Du ska sedan välja de tre bästa matcherna, och det är sedan chans att få priset.

Perioden där det hela pågår är den 18 juli mellan klockan 15-19, och sedan väljer du dina matcher och kopplar dem till vår turneringssida.

Det bästa laget från vart och ett av de nordiska länderna går vidare till finalen, och här gäller samme regler när det avgörs den 25 juli mellan klockan 15-19.

Poänggivningen är enkel, varje kill räknas som ett poäng, och du får fem bonuspoäng om du kommer topp tio under en match. Ditt lags resultat är alla tre spelares sammanlagda poäng.

Surfa över till turneringssidan och anmäl ditt intresse redan nu.

HQ
Call of Duty: Warzone

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content