Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 76

Nya Fallout 76-problem upptäckta i och med Season 1

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Fallout 76 hade en av de värsta lanseringarna i mannaminne när det släpptes år 2018. Det var nästan mer som inte fungerade, än vad som faktiskt gjorde det - och det blev definitivt inte bättre av kontinuerligt brutna löften från Bethesda. Sedan dess har det dock kontinuerligt förbättrats och i och med expansionen Wastlanders tog spelet ett stort kliv (kolla in vår recension).

Men än är det inte slut på strul, för när Bethesda drog igång eventet "Season 1", dök massor av nya problem upp. Destructoid berättar bland annat om spelare som inte kan lira sitt Battle Pass-innehåll och hur det nya systemet med SCORE är enormt tidsödande med så kallad 'grinding' (tidskrävande repetition). Dessutom kan oanvänd ammunition konverteras till något mer användbart, men bara så lite i taget att det blir knappexercis lika underhållande som att slå långa telefonnummer på knappsats. Med tanke på att vissa spelare har två års samlad ammunition, blir upplägget i princip oanvändbart.

I rättvisans namn ska påpekas att Update 20 även gjorde det lättare att spela med andra, vilket tycks vara uppskattat. Spelar du fortfarande Fallout 76, eller planerar du att testa det nu när det kommer till Xbox Game Pass?

Fallout 76

Relaterade texter

Fallout 76Score

Fallout 76

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna sex åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!



Loading next content