Svenska
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Netflix visar första teasern från Cuphead-serien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Cuphead blev direkt en stor succé när det släpptes till Xbox One år 2017, och efter det har spelet gjort succé till både PC och Switch. Det är lätt att förstå varför, dels är det en kompetent och underhållande shooter, men dels är det ett av generationens bäst designade spel och efterliknar riktigt gamla tecknade filmer.

Det här undgick inte Netflix som för ganska precis ett år sedan utannonserade en TV-serie skapad av Dave Wasson. Nu har vi fått den första teaser-videon från detta projekt, som även bekräftar att Tru Valentino spelar Cuphead medan Frank Todaro fått äran att vara Mugman. Kolla in här nedan, visst finns det potential?

Vi påminner även om att detta inte är det enda Cuphead-relaterade som är på väg, utan senare i år kommer även expansionen The Delicious Last Course.

HQ

Relaterade texter

2
Cuphead: The Delicious Last CourseScore

Cuphead: The Delicious Last Course

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead och Mugman får sällskap av Ms Chalice i ett helt nytt och urläckert äventyr som tagit fem år att utveckla. Var det värt det?

CupheadScore

Cuphead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av utveckling och förseningar är Cuphead äntligen här. Men är det ens i närheten av lika underhållande som snyggt?



Loading next content