Svenska
Gamereactor
nyheter
Bleeding Edge

Otroligt få personer spelar Bleeding Edge till Steam

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ninja Theorys Bleeding Edge var redan från start en lite udda fågel. Det var en blandning mellan arenaaction och fightingspel med ett tämligen avancerat spelsystem. Sedan premiären har Ninja Theory både förbättrat spelet och lagt till nytt innehåll - men detta verkar inte ha imponerat på Stem-spelarna.

Enligt SteamDB, är det i skrivande stund färre än 30 personer som just nu spelar det till Steam, vilket såklart inte är något bra tecken. Man kan inflika att Bleeding Edge måste köpas till Steam, medan det kan laddas ner utan extra kostnad från Microsoft Store för alla med Xbox Game Pass (och dessa är inte med i Steam-statistiken).

Men det argumentet håller inte riktigt. Exakt samma sak kan nämligen sägas om Sea of Thieves som senast veckan som mest haft 66 906 samtidiga Steam-spelare. Kort sagt är det ett tecken på mycket lågt intresse för Bleeding Edge, vars recension du kan läsa här.

Bleeding Edge

Relaterade texter

0
GRTV klämmer på Mekko i Bleeding Edge

GRTV klämmer på Mekko i Bleeding Edge

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Varje dag klockan 16:00 drar vi igång Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder starka nätverk klämmer lite på aktuella titlar, av olika slag och typ....



Loading next content