Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Ny Halo Infinite-teaser bygger rejält med stämning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft har redan avslöjat att det blir i juli som vi för första gången ska få se Halo Infinite för första gången, drygt två år efter att det ursprungligen utannonserades. När detta sker, vet vi inte, men det finns anledning att tro att det kan bli ganska tidigt på månaden.

343 Industries har nu nämligen startat hype-motorerna inför visningen med en teasertrailer från Halo Infinite där en gurglande - till synes förbannad - och mystisk röst pratar om en sviken grupp som övergett profeterna och kallar sig Banished. Spekulationerna går varma om att det kan tänkas handla om den bestialiske Atriox från Halo Wars 2 vi hör, och att han därmed skulle vara den stora antagonisten i Halo Infinite.

Teaser-trailers släpps ofta hyggligt när de stora utannonseringarna (för att folk inte ska glömma dem), så vi sätter härmed slantarna på att Microsoft visar sina spel under den första halvan av juli. Spana in videon här nedan och vill ni läsa vad vi hoppas på till Halo Inifnite så hittar ni den färska artikeln här.

Vad tror du om gruppen Bansished, och är det Atriox som blir deras ledare?

HQ
Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content