Svenska
Gamereactor
nyheter
Control

Snart kan du avnjuta Control-musiken på vinyl

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Remedys höjdare Control fick genomgående fina betyg när det släpptes förra året, och bjöd på ett milt sagt märkligt äventyr som vände ut och in på hjärnan när vi i rollen som Jesse Faden besökte Oldest House. Spelet kommer snart byggas ut med expansionen 'AWE' som blir den andra, efter att 'The Foundation' tidigare släppts. En av höjdpunkterna med äventyret är för övrigt musiken, och snart kommer du kunna avnjuta denna på bästa tänkbara sätt.

Lace Records släpper nämligen en vinylutgåva av soundtracket som du kan beställa på denna länk. Som synes är det en synnerligen tjusig utgåva med totalt 16 spår komponerade av Petri Alanko och Martin Stig Andersen. Den levereras på två 180 gramsvinyler (en svart och en röd) med planerad leverans sent i augusti.

Om du gillar musiken tipsar vi även om att våra brittiska kollegor har en matig intervju med Petri Alanko som du kan läsa här.

Control
Laced Records
ControlControl

Relaterade texter

1
Nu får du Control gratis till PC

Nu får du Control gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Eftersom Remedys Control hade ett par tekniska problem under den första tiden, lyckades det inte riktigt hävda sig mot Resident Evil 2, Sekiro: Shadows Die Twice och...



Loading next content