Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars: Squadrons

Rykte: EA utannonserar Star Wars: Project Maverick nästa vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har tidigare kunnat berätta om att EA Motive för tillfället jobbar på ett Star Wars-spel som går under arbetsnamnet Project Maverick. Nu verkar det som att ett utannonserande är nära förestående att döma utifrån svaren på en tweet från studion, där de egentligen bara ville berätta att de nu har ett Twitter-konto.

I svaren dök nämligen några av spelvärldens främsta insiders och journalister upp, och alla hade de ett liknande budskap, nämligen att Maverick ska utannonseras nästa vecka. En av dem var Jeff Grubb från GamesBeat som postade en bild på Top Gun-hjälten Maverick, medan förra Kotaku-redaktären Jason Schreier skrev att "someone's getting ready to announce a new game" - samt förtydligade därefter att det rör sig om Star Wars.

Utannonseringen ska tydligen ske den 2 juni enligt Grubb, men det är också värt att minnas att Sony ska utannonsera Playstation 5 den 4 juni, vilket känns som ett passande tillfälle att visa upp ett nytt Star Wars-spel. Å andra sidan har EA ett eget event den 11 juni och det kan såklart vara en teaser inför detta med.

Star Wars: Squadrons

Tack GamingBolt

Relaterade texter



Loading next content