Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Hideo Kojima: "Death Stranding var ingen flopp"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om vi här på Gamereactor gillade Hideo Kojimas första spel med sin nya studio Kojima Productions, Death Stranding, så har det funnits tecken på att det inte sålt särskilt bra. Det har till och med ryktats att detta lett till slitningar mellan Sony och Kojima Productions som en konsekvens av detta.

Men i en längre intervju hos japanska sidan Livedoor News (via Neogaf), berättar nu Hideo Kojima att Death Stranding inte floppade utan har tjänat in pengarna det kostade att utveckla åtminstone. Det betyder också att de pengar det nu drar in alltså är ren vinst, vilket båda gott inför PC-lanseringen i juli.

Kojima sade också att han inte vet något om Sonys påstådda uppköp av Metal Gear och Silent Hill, och att han själv inte har med något av det att göra oavsett.

Death Stranding

Relaterade texter

Death StrandingScore

Death Stranding

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Hideo Kojima är tillbaka med sitt första egna spel efter uppbrottet med Konami, ett äventyr som varit väldigt mystiskt sedan det utannonserades, Kim har satt betyg...

3
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi har länge skämtat om hur Kojima verkar vara mer intresserad av att göra film snarare än spel, med tanke på längden och mängden av mellansekvenser som förekommer i hans...



Loading next content