Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Nu har expansionen Lost Treasure släppts till Sea of Thieves

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rare meddelar att de återigen byggt ut sitt Sea of Thieves, denna gång med expansionen Lost Treasure som lägger till både nya och gamla sker till deras lättsamma piratsimulator. Det mest efterlängtade är tveklöst ett checkpoint-system som gör de längre storyuppdragen i äventyret lättare att klara av utan att behöva spela om dem.

I och med Lost Treasures får vi nu även något kallat Daily Bounties, samt att det utlovas nya event varje fredag. Utöver detta finns nu också Reaper's Rewards som ger spelarna möjlighet att skaffa fler emotes och mycket annat - samt att vi kan spela en State of Decay-crossover kallad Blighted Bonus.

Surfa över till denna länk för hela listan över nyheter. Sea of Thieves kommer som bekant även till Steam inom kort och det kan du läsa mer om på just Steam. En trailer för expansionen hittar du här under.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content