Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone

Här är de nordiska representanterna i den stora Warzone-turneringen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du skulle ha missat det, så har Activision, tillsammans med Gamereactor, nyligen startat en stor nordisk turnering i Call of Duty: Warzone, där ett antal streamers i de nordiska länderna krigat om äran att få representera sitt land i en spännande, halsbrytande final.

Nu är de preliminära rundorna avslutade och resultatet presenterar vi nedan i en fartfylld video:

HQ

Som synes representeras Sverige av Gulag Slags och de ska sedan möta Team Jaxstyle från Danmark, Team Fjell från Norge och The Young Shooters från Finland. Vart och ett av dessa lag har redan vunnit €2000 genom att slå sina landsmän, men nu finns det ett ännu större pris på spel, nämligen €4000!

Och när kan du titta på den spännande finalen? De äger rum den 29 och 30 maj. Så från och med i morgon. Sändningarna startar klockan 16:00 båda dagar och håller sedan på fram till klockan 20:000:00. 20:00. Du kan följa striderna via streamarnas personliga Twitch-kanaler, som är länkade nedan.

SE: Orb

DK: Jaxstyle

NO: ThomasPaste

FI: AndyPyro

Du kan se resultatet härunder, och du kan i övrigt läsa mer om turneringen på vår dedikerade undersida. Ses vi?

#LiveFromWarzone

Call of Duty: Warzone
HQ

Relaterade texter

Call of Duty: WarzoneScore

Call of Duty: Warzone

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan släpptes äntligen ett Call of Duty-spel helt dedikerat till battle royale, av 'free to play'-modell. Vi har kollat in om det har vad som krävs för att konkurrera med Fortnite och Apex Legends

Jag hatar Call of Duty: Warzone

Jag hatar Call of Duty: Warzone

ARTIKEL. Skrivet av Lukas Wallander

Tidigare delar ur denna artikelserie: Jag hatar The Last of Us: Part II Jag hatar It Takes Two Jag hatar Death Stranding Jag hatar Call of Duty: Vanguard <a...



Loading next content