Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Kolla in den stora Outriders-sändningen med massor av gameplay här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Nyligen berättade utvecklarna People Can Fly och utgivaren Square Enix mycket, mycket mer om nästa generationsspelet Outriders via en stream som var den första av flera där man går in i djupet kring spelmekanik, stämning, karaktärer och världen, och du kan kolla in den första här på Gamereactor.

HQ

Du hittar streamen här nedan och under den kan vi även bjuda på gameplay från Pyromancer-klassen, och en intervju med de båda utvecklarna Bartosz Kmita samt Piotr Nowakowski..

Till sist kommer du även kunna hålla koll på allt om Outriders framledes genom en ny dedicerad undersida som erbjuder trailers, nyheter, intervjuer och naturligtvis de kommande sändningarna inför lanseringen i höst.

Outriders

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...



Loading next content