Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Capcom har något Resident Evil-relaterat att utannonsera i juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flera högt uppsatta medlemmar ur Capcoms Resident Evil Ambassador-program lät sent igår meddela att Capcom avslöjat för dem att något Resident Evil-relaterat ska avslöjas den 10 juni (en person postade även bildbevis) . Vi förmodar att alla, inklusive oss på redaktionen, håller tummarna för att det handlar om Resident Evil 8, som ju drabbats av flera läckor och rykten under våren.

Och det kan det såklart vara. Men det är värt att minnas att det även kan handla om något helt annat såsom DLC till Resident Evil Resistance eller något Switch-relaterat. Det är även värt att minnas att Sony sägs ska visa Playstation 5 på allvar den 3 eller 4 juni, och att Capcom ska utannonsera något veckan efter tyder på att det inte kommer vara med hos Sony (eftersom det då inte vore mycket till utannonsering längre). Detta kan eventuellt peka på att det är något mindre än Resident Evil 8.

Vad tror och hoppas du att vi får se den 10 juni?

Resident Evil Village

Tack Residentevilonly.net

Relaterade texter

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ondskan har vaknat i en liten by någonstans i Europa och Johan har tillbringat en vecka med att skjuta varulvar och fly från stora vampyrdamer



Loading next content