Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Väldigt stor Sega-utannonsering nästa månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet att det finns flera gamla Sega-fans bland våra kära läsare, och vi tippar på att de kommer bli väldigt glada av beskedet att det tycks vara något riktigt stort på gång. Det är Gematsu som uppmärksammar att den japanska teknikjournalisten Zenji Nishikawa nu hävdar att han har ett riktigt stort scoop på gång i Weekly Famitsu-numret som släpps den 4 juni. Han jämför rent av sitt avslöjande med när Playstation 5-utannonserades i Wired förra året och säger att det är något "revolutionary" som "will rile up the games industry".

Nishikawa har sedan dess slagit fast att detta avslöjande är något Sega-relaterat - även om han specifikt slår fast att det inte handlar om Dreamcast 2. Men ska vi vara ärliga så är det en teknikjournalist vi snackar om och vi har svårt att föreställa oss något av samma dignitet som Playstation 5-utannonseringen från Sega som inte rör hårdvara.

Vi återkommer nästa vecka med besked om vad det gäller, men tills dess - låt oss spekulera lite. Vad tror du att det handlar om?

Rykte: Väldigt stor Sega-utannonsering nästa månad


Loading next content