Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Det finns ett Diablo 2-påskägg i Minecraft Dungeons

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag släpps som bekant Minecraft Dungeons till PC, Playstation 4, Switch och Xbox One (ni har väl läst vår recension?). Det har som bekant mycket lite med original-Minecraft att göra, och bör snarast jämföras med spel som Diablo-sviten. Och detta vet Mojang om, för nu har Lords of Gaming uppmärksammat ett påskägg för att hylla specifikt Diablo 2.

För att komma åt det ska du klara spelet på alla svårighetsgrader och gå över en hängbro vid ditt läger. Där får du sedan utforska ett tempel med pixliga porträtt av utvecklarna samt lösa ett pussel med tio runor. Gör det, och du skickas till ett område med mördarkossor.

De som kan sitt Diablo 2 kommer såklart fatta den vinken, och vi tycker det är kul att utvecklare uppmärksammar varandra på det här viset, eller vad säger ni?

Minecraft Dungeons

Relaterade texter

9
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad tros om episka fantasy-äventyr i svenska Mojangs fyrkantigt blockiga värld tillsammans med ett gäng glada vänner? Vi har recenserat Minecraft-spinoffen Dungeons...

0
Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Dryga året senare är Minecraft Dungeons till PC inte längre exklusivt för Microsoft Store, och finns nu även att köpa via Steam. Mojangs dungeon crawler-inspirerade...



Loading next content