Svenska
Gamereactor
nyheter
Grounded

Obsidian släpper Grounded-demo nästa månad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du någonsin funderat över hur det skulle vara att försöka överleva som en pytteliten (mikroskopisk rent av) människa, lite som i klassiska rullen 'Älskling jag krympte barnen', så har Obsidian något du lär vara intresserad av. Exakt just detta är nämligen premissen i deras kommande Grounded, och nu låter de utannonsera att spelet kommer få en demo den 9 juni som pågår i fem dagar. Detta demo kommer dock endast vara tillgängligt för Xbox Insiders (vilket du kan ansöka om att bli här), och den 28 juli görs det sedan tillgängligt för alla via Xbox Game Preview-programmet (helt gratis för alla med Xbox Game Pass Ultimate).

Grounded släpps även för PC-spelarna via Steam och Steam Early Access, om du förederar detta framför Xbox One. Även här körs testperioden mellan den 914 juni. Efter testperioden av Grounded, ska Obsidian samla in återmatning från spelarna och se vad som funkar och vad som inte gör det. Exakt när spelet till slut släpps officiellt, återstår att se.

Grounded

Relaterade texter

1
GroundedScore

Grounded

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har utforskat en trädgård i fenomenala Grounded, ett äventyr som ger begreppet "stora utmaningar" en helt ny innebörd...



Loading next content