Svenska
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Inxile Entertainments nästa spel utvecklas med Unreal Engine 5

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Epic Games golvade oss förra veckan med den vanvettigt läckra demonstrationen av nya grafikmotorn Unreal Engine 5, vilken du även kan kolla in här nedan om du missade det. Eftersom den bara är ett par dagar gammal, är det inte många spel som bekräftats ska använda grafikmotorn, även om Epic själva sagt att Fortnite ska migreras till Unreal Engine 5 under nästa år.

Nu har vi dock fått bekräftelse på ett spel som kommer använda grafikmotorn, och det är nästa titel från rollspelsmästarna hos Xbox Game Studios-utvecklaren Inxile Entertainment. Detta bekräftades sent igår på Twitter, där de även slår fast att de just nu har fullt fokus på att få klart Wasteland 3. Det betyder sannolikt att det lär dröja länge innan vi ens får se deras nästkommande projekt, men vi vet åtminstone att det har potentialen att se riktigt bra ut med tanke på nya grafikteknologi och nästa generations hårdvara.

HQ
Wasteland 3

Relaterade texter

1
Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Inxile Entertainment lovade redan tidigt att det skulle släppas expansioner till Wasteland 3, och nu vet vi mer om vad som väntar i den första samt när den anländer....



Loading next content