Svenska
Gamereactor
nyheter
The Division 2

Räkna inte med cross-play till The Division 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många har undrat om inte Massive Entertainment ska lägga till stöd för cross-play i The Division 2, men de har hittills varit kallsinniga, och inte heller har de bekräftat om det blir någon uppgraderad version av spelet till Playstation 5 och Xbox Series X.

Nu har utvecklarna kommenterat saken på Reddit, och förklarar där varför det inte finns cross-play till konsol och varför vi heller inte ska räkna med det:

"Stadia and PC have crossplay now. That is not something that will likely happen for consoles any time soon. The game was not made with crossplay in mind, so the efforts to make that happen would be quite big."

Massive arbetar för tillfället på ett stort Avatar-spel, och vi utgår från att de helt enkelt valt att fokusera på detta istället.

The Division 2

Relaterade texter

The Division 2Score

The Division 2

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

The Division 2 är till mångt och mycket en försiktig utveckling av det första spelet, men lika roligt och lika beroendeframkallande som förra gången. Andreas har patrullerat Washington D.C och försökt rädda de som räddas kan...

Jag hatar The Division 2

Jag hatar The Division 2

ARTIKEL. Skrivet av Patrik Severin

Jag såg fram mot The Division innan vi fick se det i rörelse. Men jag kom snabbt att ogilla det spelmekaniska och hur det påverkat andra besläktade spelserier på grund av hemska designval...



Loading next content