Svenska
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Kolla in det djupa karaktärsskapandet i Wasteland 3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är få utvecklare som hanterar karaktärsbyggande i rollspel lika bra som Inxile Entertainment, och i en ny utvecklardagbok du hittar längre ned i denna nyhet, har de nu gett oss en närmare titt på denna aspekt i Wasteland 3. Som du säkert anar råder det ingen brist på valmöjligheter, så du verkligen kan optimera ditt gäng.

Vi får även en titt på stridssystemet som byggts ut jämfört med föregångarna. En nyhet är att alla figurer attackerar simultant denna gång så dina karaktärer får möjlighet att använda sig av combos. Sammantaget är det en matig och intressant djupdykning i ett mycket lovande rollspel som vi kan rekommendera.

Wasteland 3 blev nyligen försenat på grund av coronaviruset, och skulle egentligen ha lanserats ungefär nu. Istället är det den 28 augusti som gäller, och det kommer då till PC, Playstation 4 och Xbox One (ingår med Xbox Game Pass).

HQ
Wasteland 3

Relaterade texter

1
Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

Wasteland 3-storyn byggs ut i juni

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Inxile Entertainment lovade redan tidigt att det skulle släppas expansioner till Wasteland 3, och nu vet vi mer om vad som väntar i den första samt när den anländer....



Loading next content