Svenska
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Guerrilla Games säger sig jobba med industriledande grafik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den holländska utvecklaren Guerrilla Games kan det här med grafik. Detta vet vi med säkerhet efter de vansinnigt snygga Killzone-spelen samt det vackra Horizon: Zero Dawn. Just nu finns mycket som pekar mot att de arbetar med en uppföljare till sistnämnda, och att döma utifrån en ny platsannons kan vi vänta oss ett mycket tjusigt spel.

De letar nämligen en technical vegetation artist, vilket noterats av den Respawn Entertainment-anställde Sikandar Mahmood på Twitter. Genom att noggrant läsa annonsen får vi lite ledtrådar om vad de filar på för tillfället. Tydligen har de "four teams dedicated to creating the stunning environments of Horizon" och vi får dessutom veta att "our world dressing teams can deliver our immersive world with industry-benchmark graphics".

I en annan platsannons där de söker en principal animator for living world, ges ännu fler tecken på vad de just nu filar på. Personen som söker kommer nämligen få arbeta med en "group of designers, programmers, animators and artists that work tightly together to bring our villages, cities, cultures and civilization to life".

Sammantaget låter det onekligen som att Guerrilla Games arbetar på Horizon: Zero Dawn 2, och att vi kan se fram emot ett mycket snyggt spel.

Horizon Forbidden West

Tack GamingBolt

Relaterade texter

1
Horizon Forbidden West: Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West: Burning Shores

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

För att först och främst klargöra: Burning Shores tar vid efter att eftertexterna till förra årets kanonspel Horizon: Forbidden West rullat förbi. Du måste alltså ha...

Horizon: Forbidden WestScore

Horizon: Forbidden West

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Henric har hoppat in i tidsmaskinen och satt betyg på fortsättningen av Aloys äventyr i en vacker postapokalyptisk värld...



Loading next content