Svenska
Gamereactor
nyheter
The Ascent

Svenska The Ascent erbjuder brutala scifi-äventyr till Xbox Series X

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av överraskningarna under Xbox 20/20-livestreamen var utannonserandet av The Ascent. Spelets titel är även namnet på en vertikalt byggd framtida metropol, till bredden fylld med de märkligaste varelser man kan tänka sig (tro oss, kolla trailern själv längre ned). Men när vardagens lunk hotas av onda företag och gangstersyndikat, måste någon sätta stropp för det - och denne någon är såklart du.

Detta actionpackade rollspel erbjuder co-op för upp till fyra personer, både off- och online. Du kommer få kriga dig fram från slummen till de finare kvarteren högre upp i världen. Utvecklarna, Uppsala-baserade Neon Giant, utlovar lootande, förstörbara omgivningar, ett stort mysterium att lösa samt makalös grafik.

The Ascent släpps till både Xbox One och Xbox Series X senare detta år, det kan även tänkas komma till fler format, men inget har bekräftats ännu. Spana in den första trailern nedan!

HQ
The Ascent

Relaterade texter

1
The AscentScore

The Ascent

RECENSION. Skrivet av Niclas Wallin

Niclas har satt tänderna i Neon Giants cyberpunkäventyr och han är till stor del imponerad av svenskarnas första spel...

0
The Ascent släpps till Playstation i mars

The Ascent släpps till Playstation i mars

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Redan i december blev det inofficiellt avslöjat att tidigare PC- och Xbox-exklusiva The Ascent var på väg till Playstation-konsolerna. Nu, två och en halv månad senare...



Loading next content