Svenska
Gamereactor
nyheter

Stallone meddelar att Demolition Man 2 är på gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ja varför inte, en uppföljare på den hejdlöst 90-tals usla actionbrakaren med Sly och Snipes i huvudrollerna är alltså nu på gång från trollkarlarna hos Warner Bros. Detta bekräftades av Stallone själv i en video på Instagram där han svarade på fansens frågor kring framtida projekt, och även om inga detaljer ännu är avslöjade så är det svårt att inte bli lite glatt entusiastisk över att få se John Spartan smiska rumpa ännu en gång- Kanske kan vi även våga hoppas på att få se Sandra Bullock återvända och reprisera sin roll som Lenina Huxley. I videon som han postade på Instagram var Sly fåordig men hade följande att säga om det hela.

"I think there is one coming. We're working on it right now with Warner Bros, and it's looking fantastic.So that should come out, that's going to happen."

Detta är självfallet fantastiskt kul nyheter och vi på filmredaktionen är redo för att ännu en gång kastas in framtida Los Angeles för mer tumult och galenskap. Hur känner ni andra kring detta, vill ni också se mer av John Spartan & co? Diskutera gärna.

Stallone meddelar att Demolition Man 2 är på gång
Yeahboi, dags för mer trubbel och pang-pang!


Loading next content