Svenska
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Days Gone-utvecklaren tycks vara igång med en uppföljare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Days Gone fick genomgående fina betyg, som dock inte nådde samma toppnivå som Sonys största spel denna generation. Men många älskade detta MC-zombieäventyr och i slutändan sålde det riktigt bra. Så vad ska Sony Bend göra härnäst då?

Det har vi inget definitivt svar på, men vår spontana gissning skulle vara en uppföljare. Detta baserar vi på att de nu letar en senior staff technical artist som i synnerhet ska arbeta med animationer. På studions hemsida framgår bland annat att den sökande ska säkra "high quality character rigs with cinematic-quality facial articulation".

Viktigaste av allt är dock "realistic deformation for faces, bodies, and clothes" - och det är väl få spel där realistisk ansiktsdeformation är så viktigt som i zombieäventyr?

Var tror ni om detta, och vad tyckte ni om Days Gone?

Days Gone

Relaterade texter

Days Gone (PC)Score

Days Gone (PC)

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har bytt ut legionerna, hästarna och kartorna för att avnjuta apokalypsen med sin skinnväst, hagelbrakare och motorcyklar PC-versionen av Days Gone...

Days GoneScore

Days Gone

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Sonys storsatsning handlar om broderlig kärlek, zombies och motorcyklar. Kim har puttrat omkring i ett postapokalyptiskt Oregon i ständig jakt på bensin...



Loading next content