Svenska
Gamereactor
nyheter

Naughty Dog-animatör värvad av Microsoft-studion The Initiative

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den Microsoft-studio vi vet helt klart minst om när det gäller kommande spel bland deras många Xbox Game Studios-tillskott, är helt klart The Initiative. Och orsaken till detta är enkel; det är en helt ny utvecklare som aldrig lanserat ett enda spel. Två saker har vi dock koll på, dels att de enligt Microsoft ska göra "AAAA games" (storspel kallas ofta AAA, och de menar alltså att spelen är största tänkbara), och dels att de värvat en ohemul massa talang.

Den Santa Monica-baserade studion består bland annat av folk från Insomniac, Sony Santa Monica, Rockstar, Respawn och Bioware - bara för att nämna några. Nu har de dessutom blivit ytterligare ett toppnamn starkare sedan de värvat animatören Sylvia Chambers, som tidigare arbetat på Battlefield V hos Dice och även Uncharted 4 hos Naughty Dog. Detta avslöjades via Chambers LinkedIn-sida.

Xbox-bossen Phil Spencer sade förra veckan att vi inte kommer behöva vänta mycket längre på att få se de första Xbox Series X-spelen, och Microsoft ryktas ha något event i maj. Därmed finns alltså hygglig chans att vi får se vad The Initiative arbetat på förr snarare än senare.

Naughty Dog-animatör värvad av Microsoft-studion The Initiative

Tack GamingBolt



Loading next content