Svenska
Gamereactor
nyheter
Doom Eternal

Doom-kompositören vill inte jobba med Id Software igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mick Gordon har denna generation seglat upp som den kanske hetaste kompositören i spelvärlden efter sin otroliga musik i Killer Instinct, Doom och Doom Eternal. Nu meddelar Id Software att musiken från sistnämnda spel släppts och kommer att kunna laddas ner av alla som köpt samlarutgåvan. Musiken ska dock även släppas till strömningstjänster såsom Spotify.

Tyvärr verkar det dock som att detta blir det sista spelet i serien där vi får njuta av Mick Gordons musik. Han har i flera beska inlägg i sociala medier förklarat sitt missnöje med hur Id Software behandlat musiken, och även förklarat att han räknar med att de aldrig någonsin kommer jobba ihop igen.

Doom Eternal
Doom Eternal

Kort sagt, njut lite extra av Doom Eternal-musiken, för när nästa spel i serien lanseras, lär det vara en annan kompositör som levererar soundtracket. Vad tycker du själv om Mick Gordons bidrag?

Doom Eternal

Relaterade texter

0
Doom Eternal får ett Horde- läge

Doom Eternal får ett Horde- läge

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Doom Eternal har nyligen fått ett poängbaserat Horde- läge med uppdateringen 6.66. I det så kan du spela ett vågbaserat spelläge och tävla om att bli etta i världen. Med...



Loading next content