Svenska
Gamereactor
nyheter

Vill du spela ett Seinfeld-äventyr?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Av tämligen uppenbara anledningar har det aldrig gjorts ett officiellt spel baserat på en av de mest framgångsrika och även bästa sitcoms någonsin - Seinfeld. För även om den är omåttligt populär än idag, så kan man ju fråga sig hur det skulle fungera spelmässigt samt hur kul det är med ett spel om ingenting?

Utvecklarna Ivan Dixon och Jacob Janerka tycker sig dock ha löst denna gåta; det borde nämligen vara ett peka/klicka-spel i samma anda som Thimbleweed Park. Sedan spelar du som Elaine, George och såklart Jerry själv i episoder med en längd motsvarande ett TV-serieavsnitt.

Det är väl inte bara vi som tycker det börja låta lite spännande va? Sedan skulle du få besöka bland annat Monk's Café, Jerrys lägenhet och andra ikoniska platser från serien. Men att göra detta spel vore näst intill omöjligt med tanke på alla inblandade höjdare och rättigheter. Dessutom skulle förmodligen både Jerry Seinfeld själv och såklart Larry David behöva ge sitt godkännande.

Det är just därför Dixon och Janerka nu gjort en inofficiell pitch till spelet och delat med sig av den på Youtube. Som synes innehåller den rejält med kärlek för serien, och nu vill utvecklarna ha hjälp av dig för att sprida intresset så detta kanske kan bli verklighet. Läs mer om projektet på Seinfeld.com där du hittar planerna, storyn, animerade bilder och annat.

Duon skriver även:

"Please share this far and wide with the the hashtag #seinfeldgame"

Och nu har vi här på Gamereactor gjort just detta. Hjälp gärna till att sprida ordet så kanske det når rätt personer tids nog och visar att det faktiskt finns intresse för denna produkt.

Vill du spela ett Seinfeld-äventyr?
Vill du spela ett Seinfeld-äventyr?
Vill du spela ett Seinfeld-äventyr?


Loading next content