Svenska
Gamereactor
nyheter
Crysis Remastered

Vad är det som händer med Crysis?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit en del rykten senaste tiden om att Crysis skulle vara på väg att göra comeback, och källa är mestadels Crytek själva som använt rejält uppdaterad grafik från det första spelet i sina teknikdemon för sin senaste grafikmotor. Men EA (som ger ut serien) har också haft ett finger med i spelet och sade förra året under ett investerarmöte att de ska "deliver exciting remasters of fan-favorites". Ett av dessa spel är Command & Conquer, och det har flitigt spekulerats att Mass Effect skulle kunna vara inblandat. Men Crysis vore såklart ett lika rimligt alternativ om EA vill visa upp sitt tekniska kunnande i samband med de nya konsolerna.

Nu har vi fått ytterligare ett livstecken dock, och detta kanske är det bästa hittills. Det är det officella kontot för Crysis-serien på Twitter - som inte använts sedan 2016 - som sent igår plötsligt skrev:

"RECEIVING DATA"

...och det är också allt. Men vi är väl knappast ensamma om att tolka detta som att något är i görningen?

Crysis Remastered

Relaterade texter

Crysis RemasteredScore

Crysis Remastered

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

13 år efter det att Crytek flyttade fram alla tänkbara gränser för hur snyggt ett spel kunde vara, har Petter återvänt till den soldränkta paradis-ön...



Loading next content