Svenska
Gamereactor
nyheter
The Division 2

The Division 2-utvecklarna har inga planer på att släppa spelet till Switch

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mängder av utvecklare har släppt spel som tidigare bara funnits till Playstation 4, Xbox One och PC till Switch, med skyhög försäljning som resultat. Det inkluderar bland annat Bethesda som släppt titlar som Doom och The Elder Scrolls V: Skyrim till hybridkonsolen, samt såklart The Witcher 3: Wild Hunt.

Det har spekulerats en del om att Ubisoft velat släppa The Division 2 till Switch, och spontant känns det som ett spel som hade fyllt ett tomrum till formatet. Men trots det är detta inget vi ska hoppas på, för till GamingBolt säger Massive Entertainment-utvecklaren Yannick Banchereau såhär om saken:

"While we are always excited to work with new technologies and follow the evolution of the industry, we have no plans to bring The Division to Switch at the moment."

I dagsläget arbetar svenska Massive Entertainment bland annat på ett påkostat Avatar-spel, men utöver det vet vi inte vad de har på gång.

The Division 2

Relaterade texter

The Division 2Score

The Division 2

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

The Division 2 är till mångt och mycket en försiktig utveckling av det första spelet, men lika roligt och lika beroendeframkallande som förra gången. Andreas har patrullerat Washington D.C och försökt rädda de som räddas kan...

Jag hatar The Division 2

Jag hatar The Division 2

ARTIKEL. Skrivet av Patrik Severin

Jag såg fram mot The Division innan vi fick se det i rörelse. Men jag kom snabbt att ogilla det spelmekaniska och hur det påverkat andra besläktade spelserier på grund av hemska designval...



Loading next content