Svenska
Gamereactor
nyheter
DayZ

DayZ-skaparna arbetar på nytt stort överlevnadsäventyr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idén bakom DayZ var väldigt spännande och miljontals spelare hakade på Early Access-versionen, som bland annat Dean Hall var med och tog fram. Men därefter gick åren och att något hos Bohemia Interactive inte stod rätt till, var uppenbart. Efter runt sex års tid var spelet till slut färdigt, men bara på pappret, för det var i praktiken nedlusat med fel och fick genomgående mediokra betyg.

Men nu låter Dean Hall meddela att han ger survival-genren ett nytt försök. På Twitter avslöjas han nu att han tillsammans med DayZ-veteranen Brian Hicks har ett "massive" på gång som kretsar kring just överlevnad:

"Super excited to announce today is the FIRST DAY that I am back working with the amazing @Hicks_206. He has joined @rocketwerkz as our Executive Producer on our massive (unannounced) survival game. We are about to start a play test! Incredible to be back working with you again!"

Vad tyckte du om DayZ?

DayZ

Relaterade texter

1
Bohemia lägger ned DayZ-studion

Bohemia lägger ned DayZ-studion

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det tog Bohemia Interactive runt åtta år att få DayZ utrvecklat och utgivet, detta trots att grunderna redan fanns klara eftersom det bygger på en mod till Arma-serien....

3
DayZ dök utan förvarning upp på Xbox Live

DayZ dök utan förvarning upp på Xbox Live

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Utvecklaren Bohemia Interactive har tidigare lovat att 2018 blir det år då DayZ skulle släppas officiellt till PC och till Xbox Game Preview. Däremot har de inte sagt när...



Loading next content