Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Mer sjörövande och katter till Sea of Thieves med Ships of Fortune

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de fiffigaste sakerna i Sea of ​​Thieves vid premiären, var ett uppdragssystem som gjorde det möjligt för oss att bygga upp ett rykte bland olika handelsgrupper. Om två veckor kommer just denna aspekt, men även multiplayer vara i fokus när månadens stora expansion lanseras den 22 april.

Rare har nu presenterat den första trailern från spelets nya Ships of Fortune-expansion, och den visar bland annat hur vi kan välja att bli kurir (Emissary) för de olika handelsgrupperna. För att bli det, måste du donera guld, okänd mängd, och sedan arbeta dig igenom fem nivåer genom att göra specifika uppdrag för din valda grupp. Ju högre nivå du har, desto högre belöning för varje uppdrag - och detta innebär också specialbelöningar.

Men detta är såklart svårare än det låter som i en värld fylld av pirater. Att vara kurir innebär att du seglar under särskild flagg, och andra kan se att du gör detta. Och de vet därmed att oddsen är ganska goda att du har dyrbarheter ombord. Dessutom finns nu en fjärde handelsgrupp som heter The Reaper's Bones. Spelare som väljer att satsa på detta kommer huvudsakligen ha som uppdrag att stjäla kurirflaggor, så räkna med värre sjörövare än någonsin.

Multiplayerdelen Arena kommer också att förändras. De traditionella skattkartorna har ersatts med jakten på en speciell skatt markerad med en Sea Dog Beacon som bara kan levereras till en viss plats. För att komplettera allt har maximal tid minskats till femton minuter, så förvänta dig mer kaotiska skattjakter.

En annan nyhet är att du nu också kommer kunna återuppliva dödade personer ur din besättning, innan de får stifta bekantskap med Davy Jones på den andra sidan. Till sist läggs katter till, så den som vill ha en tvättäkta skeppskatt på sin skuta kan nu skaffa just detta.

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content