Svenska
Gamereactor
nyheter
Ori and the Will of the Wisps

Ny Ori and the Will of the Wisps-uppdatering ute nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ori and the Will of the Wisps är årets förmodligen vackrast designade spel och har nästan genomgående belönats med fina betyg, så även hos oss. Tyvärr har det dock haft lite tekniska tillkortakommanden och inte heller flytit på som man kuna förvänta sig - ens till Xbox One X. Men nu är detta fixat.

Moon Studios har just släppt en ny uppdatering som förbättrar säker och ting rejält. Patchen är på modiga 5,6 gigabyte och vi har provspelat, och kan meddela att förbättringarna märks direkt. Allt är liksom smidigare och laddningstiderna kortare. Dessutom har andra så kallade "Quality of Life"-funktioner lagts till som att spelet nu minns vilken zoom du senast använde (suveränt när du utforskar en liten del av skogen), samt att du kan spela med användargränssnittet helt eller delvis avslaget för att lättare kunna njuta av den fagra grafiken. Vi gillade detta så mycket att vi passade på att ta ett gäng nya bilder från spelet som du hittar längre ner.

Surfa över till Oris officiella hemsida för en komplett lista över allt som åtgärdats. Vad tyckte du själv om Ori and the Will of the Wisps? Har du inte spelat det ännu men är sugen (det ingår med Xbox Game Pass), så har vi en liten 'kom igång'-guide som du hittar här.

Ori and the Will of the WispsOri and the Will of the Wisps
Ori-bilder utan användargränssnitt.
Ori and the Will of the Wisps
Nya inställningar att pilla med.

Relaterade texter



Loading next content