Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Hundratals billiga spel att fynda i Xbox-vårrean

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi tidigare kunnat rapportera, har både Nintendo och Sony sparkat igång sina vårreor och nyligen gjorde Microsoft detsamma. Därför finns nu hundratals spel med rabatter på upp till 70% på utvalda spel, men även hårdvara såsom konsoler, abonnemang och och handkontroller (inklusive 50 kronor billigare Design Lab-handkontroller).

Vi har gått igenom 25 sidor med erbjudanden och handplockat ett antal favoriter i skilda kategorier som vi tycker är särskilt bra till nuvarande prislapp:

Borderlands 3 - 50% rabatt
Mortal Kombat 11 - 60% rabatt
Sekiro: Shadows Die Twice - 35% rabatt
South Park: The Stick of Truth + South Park: The Fractured but Whole (bundle) - 67% rabatt
Star Wars Jedi: Fallen Order - 40% rabatt

Surfa över till denna länk och kolla in allt som erbjuds. Tipsa gärna andra Gamereactor-läsare om bra fynd du gjord samt rekommendationer på spel folk bör köpa i kommentarsfältet. Rean pågår till och med den 13 april.

Borderlands 3

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content