Svenska
Gamereactor
nyheter

Rykte: Massor av Super Mario lagom till 35-årsjubileumet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det börjar vara hög tid för en uppföljare till braksuccén Super Mario Odyssey, men något sådant har vi inte hört talats om. Däremot har det en tid ryktats om Super Mario-remasters av Super Mario Sunshine, båda Super Mario Galaxy och Super Mario 3D World. Och nu verkar det som att något faktiskt är i görningen.

VGC säger sig nämligen ha fått höra från flera källor att Nintendo gör sig redo att fira Super Mario 35th Anniversary med stil genom att släppa flera Mario-spel på nytt i uppfräschat skick till Switch. Tanken var att detta skulle utannonseras på E3, men så blir det inte (eftersom mässan är inställd) och istället vankas något onlinebaserat.

Rykte: Massor av Super Mario lagom till 35-årsjubileumet

Ryktena stannar för övrigt inte där, utan det sägs också att det största dragplåstret är ett nytt Paper Mario utvecklat av Intelligent Systems (som har Fire Emblem-paus). Allt detta var tänkt att presenteras tillsammans med Super Nintendo World-nöjesparkerna och den animerade Super Mario-filmen från Illumination.

Här nedan finns alla huvudsakliga Mario-spel sedan 1985 listat (vilket tydligen inte inkluderar Yoshi's Island). Vilka av dem gillar du bäst?

Rykte: Massor av Super Mario lagom till 35-årsjubileumet
Photo: Nintendo


Loading next content