Svenska
Gamereactor
nyheter
Overwatch

Echo blir nya Overwatch-hjälten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Spelar du fortfarande Overwatch? Då kan du snart se fram emot att få spela med en ny hjälte kallad Echo, en karaktär som vi tidigare har sett i en mindre cameo från den underhållande Ashe-trailern och som skymtade förbi i Overwatch 2-trailern. Det var alltså bara en tidsfråga innan vi skulle få se denna mystiska maskin igen och här nedan kan du spana in introduktionstrailern. Så här beskrivs den nya karaktären:

Introducing Echo. An evolutionary robot programmed with a rapidly adapting artificial intelligence, Echo represents the cutting edge of technology.

Det återstår att se vilka nya förmågor det rör sig om och vi har ännu inte fått något släppdatum för den nya figuren, men som vanligt kommer denna information att finnas tillgänglig inom kort. Lirar du Overwatch? Ser du fram emot att spela som Echo?

HQ

Relaterade texter

OverwatchScore

Overwatch

RECENSION. Skrivet av Aldin Sadikovic

För första gången någonsin släpper Blizzard ett spel samtidigt till konsol och PC, vi kollar in deras stekheta Overwatch i mastig recension för att se om de kan skaka om actiongenren...

0
Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

Overwatch bjuder på Year of the Tiger-skins

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nästa tisdag går kineserna lite senare än oss andra in i 2022, något Blizzard traditionellt brukar uppmärksamma i Overwatch. Spelets Year of the Tiger-evenemang är redan...



Loading next content