Svenska
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

Minecraft Dungeons kan bli försenat på grund av corona

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om spelvärlden generellt inte drabbats överdrivet hårt av coronaviruset jämfört med många andra industrier (och i vissa fall rent av vunnit på det eftersom folk stannar hemma och gejmar), så har även vi drabbats. Den största konsekvensen är såklart nedläggningen av årets E3, men det finns också annat som påverkats och nu verkar ett nytt offer ha dykt upp. Via det officiella kontot för Minecraft DungeonsTwitter meddelas att det finns överhängande risk att spelet försenas:

"As we're working from home to do our part in protecting our commun1ty, our workflows will unfortunately be impacted. We're working hard to deliver Minecraft Dungeons in April, but we're also re-evaluating our timeline to make sure we bring you the best game possible. Stay tuned!"

Det betyder att chansen finns att det fortfarande släpps nästa månad, men att det inte kan garanteras samt att vi bör förbereda oss på en försening. Om du missat Minecraft Dungeons, så handlar det alltså om en så kallad 'dungeon crawler' för upp till fyra spelare, med slumpvis genererade världar och monster.

Kolla in trailern och en trave bilder nedan för en bättre uppfattning om vad spelet har att erbjuda.

HQ
Minecraft Dungeons
Minecraft DungeonsMinecraft Dungeons
Minecraft DungeonsMinecraft Dungeons
Minecraft DungeonsMinecraft Dungeons

Relaterade texter

9
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vad tros om episka fantasy-äventyr i svenska Mojangs fyrkantigt blockiga värld tillsammans med ett gäng glada vänner? Vi har recenserat Minecraft-spinoffen Dungeons...

0
Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

Nu finns Minecraft Dungeons även till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Dryga året senare är Minecraft Dungeons till PC inte längre exklusivt för Microsoft Store, och finns nu även att köpa via Steam. Mojangs dungeon crawler-inspirerade...



Loading next content