Svenska
Gamereactor
nyheter
eFootball PES 2020

Fotbolls-EM 2020 släpps som gratisexpansion till eFootball PES 2020

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att coronaviruset sett till att enda chansen förr oss få uppleva fotbolls-EM i sommar, är att göra det digitalt. Och lyckligtvis kommer Konami se till att göra detta möjligt, för den 30 april släpps nämligen Euro 2020 DLC som en gratis expansion till eFootball PES 2020 - och det kommer dessutom säljas en begränsad fysisk utgåva.

I och med detta får du hela 55 landslag att välja bland komplett med tillhörande matchdräkter, samt att Wembley Stadium och en annan arena i Saint Petersburg läggs till. De ska tydligen vara minutiöst detaljerade, så du sedan kan avnjuta ditt eget digitala mästerskap.

En klen tröst, men bättre än inget, såklart.

eFootball PES 2020

Relaterade texter

5
eFootball PES 2020Score

eFootball PES 2020

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Fotbollsvärldens lillebror har bytt namn, men är detta tillräckligt för att PES ska kunna utmana FIFA? Johan har undersökt.

1
Kolla in Zlatan i eFootball PES 2020

Kolla in Zlatan i eFootball PES 2020

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Zlatan Ibrahimović älskar som bekant att visa upp sina nya klubbtröjor och under den korta tiden han spelat i Milan sedan comebacken, har han fått flera anledningar att...

0
Gamereactor Live: Vi spelar PES 2020 nu

Gamereactor Live: Vi spelar PES 2020 nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Konami fick verkligen till det med årets upplaga av PES, kallad eFootball PES 2020. Vi vill visa upp det i all sin prakt i dagens Gamereactor Live, och bjuder nu in dig...



Loading next content