Svenska
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Kojima hoppas på omvärdering av Death Stranding om några år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Death Stranding släpptes i höstas och fick fint betyg av oss här på Gamereactor. Det var dock inga genomgående hyllningar och framför allt amerikansk media var svårflirtade. Hideo Kojima själv förklarade att det hade att göra med att amerikaner är vana vid skjutspel, och antydde därmed att de lägre än väntade betygen inte hade med spelet i sig att göra.

Som du kanske anar ledde uttalandet till en hel del kritik, och sedan dess har Kojima inte kommenterat betygen - förrän nu. Till New York Times repeterar Kojima att det är amerikanernas vana vid spel det skjuts i som gjorde att Death Stranding fick lägre betyg, och förklarar att han hoppas att spelet omvärderas om några år:

"In America, they're used to shooters, so they don't gulp it down. It's OK; everyone can evaluate what they want. In three to five years, we will see what people will say."

Vad tycker du om Kojimas åsikter?

Death Stranding

Relaterade texter

Death StrandingScore

Death Stranding

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Hideo Kojima är tillbaka med sitt första egna spel efter uppbrottet med Konami, ett äventyr som varit väldigt mystiskt sedan det utannonserades, Kim har satt betyg...

3
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Vi har länge skämtat om hur Kojima verkar vara mer intresserad av att göra film snarare än spel, med tanke på längden och mängden av mellansekvenser som förekommer i hans...



Loading next content