Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Besök en isplanet och arrangera bröllop i nästa Borderlands 3-expansion

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi rapporterade i början av veckan, hade Gearbox lovat att utannonsera sitt nästkommande Borderlands 3-äventyr under gårdagskvällen. Och detta höll de med besked.

Expansionen heter Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock och kretsar kring giftermålet mellan kultklassiska Sir Alistair Hammerlock och hans blivande make Wainwright Jakobs. Men bröllop tenderar ju att kunna bli både högtravande och tråkiga (vägs sällan upp av tårtan heller), men Gaige från Borderlands 2 arrangerar och har storslagna idéer.

Detta tar dig till isplaneten Xylourgos där du får bekämpa nya fiender och - viktigast av allt - hitta ny loot. Denna kampanj släpps den 26 mars och den första trailern hittar du nedan. Missa inte för bövelen.

HQ
Borderlands 3

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content