Svenska
Gamereactor
nyheter
Black Mesa

Half-Life-remaken Black Mesa släpps officiellt till Steam i mars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är många som väntar på Half-Life: Alyx för att se om det blir samma revolution för virtual reality som Valve hävdar, men vi vet att inte alla är sugna på detta just på grund av virtual reality. Lyckligtvis finns det annat intressant rörande Half-Life i mars.

Efter femton års utveckling låter nu nämligen Adam Engels från Black Mesa-gänget meddela att Black Mesa, remaken av Half-Life, lämnar Early Access och släpps till Steam som färdig produkt den 5 mars.

Engels skriver att 1.0-utgåvan av spelet kommer vara den klart bästa hittills, men påminner också om att inte förvänta perfektion från ett spel som utvecklats av personer som gjort detta på frivilligbasis. Lyckligtvis lovar han även att de kommer att ta itu med buggar och annat även efter lanseringen, så den som vill uppleva Half-Life på bästa tänkbara sätt, har om en vecka rysligt bra förutsättningar att göra just detta.

Black Mesa

Relaterade texter

Black MesaScore

Black Mesa

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Den hemmapulade amatörmodden Black Mesa Source har efter åratal av hemlighetsmakeri och outtröttligt kämpande från sju initierade fans äntligen släppts. Petter har återupplevt sitt absoluta favoritspel, nu i helt ny grafik...

Black Mesa försenat med ett halvår

Black Mesa försenat med ett halvår

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Crowbar Collective har trista nyheter. Deras kommande remake på Half-Life, kallad Black Mesa, kommer inte att släppas i sommar som ursprungligen var planerat. Spelet...



Loading next content