Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Nästa kampanj till Borderlands utannonserars denna vecka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vare sig du är Borderlands-fan eller ej, går det inte att förneka att Gearbox varit oerhört duktiga på att leverera relevanta och matiga expansioner till Borderlands-spelen. Vi snackar nya kampanjer med folk att bekanta sig med, nya platser att utforska samt såklart spännande loot.

Och snart är det dags för mer av detta, då de ska utannonsera nästa kampanjtillskott till Borderlands 3 på PAX East i övermorgon. På Twitter skriver de:

"The Gearbox Main Theater Show at #PAXEast is on Thursday, February 27th at 2:30pm ET! Afterwards, we'll be in the autograph area to sign your loot from 4:30pm to 6pm ET!

For those not attending, the panel will be streamed LIVE so you don't miss any of the exciting news!"

Det betyder alltså klockan 20:30 för oss i Sverige, och om du missar denna nya trailer då, kommer du såklart kunna se den här på Gamereactor kort därefter.

Finns det någon särskild Borderlands-karaktär du hoppas kommer vara involverad denna gång?

Borderlands 3

Tack Dual Shockers

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content