Svenska
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator erbjuder fotorealistiska flygplatser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Redan från den första trailern för Microsoft Flight Simulator, stod det klart att utvecklaren Asobo strävade mot total fotorealism med sin flygsimulator som bland annat har sanslöst detaljerade flygplan och omgivningar. Och det är såklart viktigast eftersom du den största delen av tiden kommer flyga. Men när du är på marken då, hur ser spelet ut då?

Detta besvarar Xbox Game Studios nu i en video där lead designer Sven Mestas berättar om de minutiöst genomarbetade flygplatserna. Totalt handlar det om 37 000 som de använt satellitbilder till och därefter gått igenom manuellt för att få detaljrikedomen på plats. Därmed ska det se ut som verkligheten med liv och rörelse samt vindflöjlar och liknande.

Utöver det har världens 80 mest berömda och ikoniska flygplatser fått ytterligare kärlek, och kommer dessutom ha extra fint utmejslad arkitektur, realistiska gater och mycket annat - något vi får se prov på i videon nedan som vi först nästan trodde var verkligheten.

Kort sagt verkar Microsoft Flight Simulator bli den flygintresserades våta dröm. Det har ännu inget premiärdatum, men kommer till PC, Xbox One och Xbox Series X.

HQ

Relaterade texter

Microsoft Flight SimulatorScore

Microsoft Flight Simulator

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam svävar bland molnen i Microsoft Flight Simulator och är efter en dryg månad (totalt) bakom flygspakarna redo att dela ut sitt betyg...



Loading next content