Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Livsfarliga kistor i nya Sea of Thieves-expansionen Crews of Rage

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rare låter meddela att de nu uppdaterat sitt populära piratäventyr Sea of Thieves med gratisexpansionen Crews of Rage. Den bjuder på både nytt gameplay samt massor av nya prylar att köpa till dig själv, din skuta och ditt husdjur. Känner du för att ta över fort, rekommenderas du nu besöka Molten Sands Fortress som ligger i The Devil's Roar. Här väntar Ashen Skeletons och en lyckad räd belönar dig med nya Chest of Rage - i vilken du kan hitta eftertraktade Ashen Tomes.

Chest of Rage har dock nackdelen att den är våldsamt explosiv, så det krävs att du kontinuerligt häller vatten på den (eller hoppas på regn) för att du ska kunna transportera den värdefulla faran. På here or take a look at the new items in the Pirate Emporium denna länk hittar du mer information, och vi har även en ny trailer att bjussa på här nedan.

Crews of Rage finns ute nu till både PC och Xbox One. Dags att damma av sjörövarkarriären, kanske?

HQ
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content