Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Är det Cyberpunk 2077-handkontroller på väg till Xbox One?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft gillar som bekant det här med handkontroller och har erbjudit alternativ för ganska precis alla smaker, och även med tillägg såsom bättre grepp och de mer påkostade Elite Controllers. Och nu verkar det som att de har ännu en på gång.

Reddit-användare har nämligen noterat att sydafrikanska butiken Raru utan förvarning började ta förhandsbokningar på en handkontroll med Cyberpunk 2077-tema till Xbox One. Bara det att någon sådan ej är utannonserad, och när det började sprida sig, försvann butikssidan. Microsoft har marknadsföringsrättigheterna till Cyberpunk 2077, och med tanke på hur de släppt så många olika handkontroller, verkar det inte orimligt att de även gör en sådan.

Men risken är att vi får vänta länge på ett utannonserande, för nyligen försenades Cyberpunk 2077 fram till den 17 september. Vare sig om butiken har rätt uppgifter eller ej, lär det alltså dröja innan den presenteras. Vi håller tummarna dock, för visst sjutton vill vi ha en Cyberpunk 2077-handkontroll (inte minst med tanke på att de även kommer fungera till Xbox Series X...

Cyberpunk 2077

Relaterade texter



Loading next content