Svenska
Gamereactor
nyheter
Lost Words: Beyond the Page

Tre tidsexklusiva Google Stadia-spel utannonserade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Google har låtit utannonsera ytterligare fem multiformatstitlar på väg till Stadia, varav tre dessutom är tidsexklusiva. Det är dock inga högbudgettitlar, men med tanke på det något skrala utbudet till tjänsten, är det såklart bättre än inget.

De två ej exklusiva titlarna är höjdarna Serious Sam Collection som innehåller Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter samt Serious Sam 3: BFE. Dessutom ingår expansionerna The Legend of the Beast och Jewel of the Nile. Det andra spelet är Panzer Dragoon: Remake, vilket sedan tidigare finns utannonserat till Nintendo Switch.

HQ

Det första av de tre tidsexklusiva spelen, är Lost Words: Beyond the Page. Vi blev mycket förtjusta i detta under E3 2019. Det är ett storydrivet spel författat av självaste Rhianna Pratchett. Här stöter vi på pussel presenterade längs sidorna i en bok. Ett väldigt originellt och lovande pusseläventyr.

HQ

Herringbone Games levererar spel nummer två, nämligen Stacks on Stacks. Ett spel där du ska bygga torn i tre dimensioner i säregna spelvärldar. Det bygger på att du måste ha full koll på fysiken, och som om inte det vore nog finns även fiender som vill rasera ditt torn.

HQ

Till sist är det Spitlings, ett multiplayerspel med arkadkänsla, som vi tror kommer uppskattas av de som gillar klassiska arkadspel. Fyra spelare ska samarbeta sig fram genom 100 banor och om någon misslyckas så är det game over för alla (kolla in trailern nedan)...

HQ

Relaterade texter



Loading next content