Svenska
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Nästa vecka släpps Crews of Rage till Sea of Thieves

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rare har goda nyheter för alla pirater, det börjar nämligen bli dags för ännu en expansion till Sea of Thieves, denna gången heter den Crews of Rage. Det är ännu knapert med detaljer, men den här gången ligger fokus på svärdsstrider samt att vi kan se fram emot skattkistan Chest of Rage. Den har olägenheten att den sprängs om spelarna går för långt ifrån den. Både en grej värd mycket pengar, samt något som kan användas som fälla, med andra ord.

Nu kommer också Pirate Appearance Potion, som du kan få tag i via Pirate Emporium. Genom att dricka den kan du därefter kunna ändra ditt utseende.

Dessutom har Rare nu utannonserat att deras samarbete med SpecialEffect för att samla in pengar till St Judes Children's Hospital via Sea of Thieves (där ett visst segel sålts för ändamålet), gett närmare 1 000 000 svenska kronor. Spelvärlden är bra fin ibland, eller vad säger ni?

HQ
Sea of Thieves

Relaterade texter

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

R E W I N D ! Runt två och ett halvt år senare kollar vi in om den femma vi gav Rares piratsimulator Sea of Thieves fortfarande står sig eller om det finns anledning att omvärdera...



Loading next content