Svenska
Gamereactor
nyheter
Animal Crossing: New Horizons

Nintendo förbereder molnsparande i Animal Crossing: New Horizons

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var bara härom dagen vi kunde rapportera uppgifterna om att det inte kommer gå att flytta sparfiler i Animal Crossing: New Horizons, och ej heller molnspara. Det betyder att förlorade enheter och liknande också betyder att sparfilerna försvinner för gott.

Lyckligtvis jobbar Nintendo nu på en lösning och VGC har översatt följande text från den japanska Nintendo-hemsidan:

"Additionally, while this game does not support the cloud save feature on Nintendo Switch Online, we are considering allowing this software to use the 'save data' back-up feature for those who are Nintendo Switch Online members as a unique feature in case the software breaks, is lost, or stolen.

The time period for this hasn't been decided but as soon as we know more, we'll make an announcement."

Kort sagt verkar begränsningarna stämma, men en lösning är alltså på väg. Med tanke på hur lätt det är att plöja ner hundratals timmar i Animal Crossing-spelen, är vi glada för att Nintendo agerar proaktivt. Den 20 mars är det premiärdags.

Animal Crossing: New Horizons

Relaterade texter

Animal Crossing: New HorizonsScore

Animal Crossing: New Horizons

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trött på jäkt och stress? Tom Nook har lösningen åt dig; en egen, solig ö att bygga ett nytt och bekymmersfritt liv på. Jonas Mäki har recenserat Animal Crossing: New Horizons...

0
Lego visar upp sina Animal Crossing-set

Lego visar upp sina Animal Crossing-set

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan överraskade Lego och Nintendo många av oss med att utannonsera ett Animal Crossing-samarbete. Nu när vi fått smälta och samla oss efter den nyheten, har Lego...



Loading next content