Svenska
Gamereactor
nyheter
Journey to the Savage Planet

GRTV spelar Journey to the Savage Planet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sam från brittiska Gamereactor har mosat runt lite i co-op-partyt Journey to the Savage Planet för att fira det faktum att spelet är släppt och i denna video kan du se honom göra det.

Du har väl inte missat Jonas recension, heller? Länk
"Äventyret tar i runda slängar tio timmar att spela igenom och hela tiden rasslar det på med Achievements, vilka är rejält genomtänkta och utmanar mig som spelare. Ofta får man mycket i början så det blir stiltje mot slutet, alternativt att de är så knepiga så bara ett fåtal låsts upp även efter 20 spelade timmar. Visst kan humorn bli lite för påträngande ibland, men mycket känns ändå riktigt roligt, och spelets största minus tycker jag faktiskt är striderna. Det är verkligen inget actionspel, men ju längre in i äventyret du kommer, desto mer skjutande tycks det ändå bli, och denna del är verkligen underutvecklad. Journey to the Savage Planet hade varit precis lika bra, eller rent av bättre, utan denna stapelvara i spelvärlden."

HQ

Relaterade texter

6
Journey to the Savage PlanetScore

Journey to the Savage Planet

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Att bli strandsatt på en helt ny planet, behöver inte vara så illa. Vi har haft rätt trevligt, rent av, i Journey to the Savage Planet...



Loading next content