Svenska
Gamereactor
nyheter
The Wonderful 101

Är The Wonderful 101 på väg till Nintendo Switch?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Flera Wii U-spel har gjort succé till Switch, och bara härom dagen kunde vi rapportera att Mario Kart 8 Deluxe sålt makalösa 23 miljoner exemplar till just Switch. Ett spel många frågat efter, men som ännu inte gjort comeback till Switch, är Platinum Games actionkaramell The Wonderful 101, och nu verkar det som att utvecklarna vill antyda något.

Platinum Games har nämligen lagt ut en bild på Twitter där skaparen Hideki Kamiya sitter leende på sitt kontor medan någon fotobombar i bakgrunden. Texten till bilden lyder: "Scenes from the PG office! Who's that photobombing Hideki Kamiya?"

Börjar du granska lite, verkar det däremot inte som att det är fotobombaren du kanske först tänkte på som är intressant. Den stora klockan på skärmen till vänster i bilden om Kamiya visar lämpligt nog klockslaget 1:01 samtidigt som det ligger en Nintendo Switch på skrivbordet. Kamiya själv är känd för sitt trollande, men detta är postat från studions officiella konto, och allt som allt tycker vi att det luktar The Wonderful 101 till Switch lång väg.

Vad tycker du om detta och finns det några andra Wii U-spel du hoppas ska få en andra chans till Switch?

The Wonderful 101

Relaterade texter

The Wonderful 101Score

The Wonderful 101

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki och 100 ultrakulört klädda superhjältar har bestämt sig för att rädda dagen. Vi har betygssatt Platinum Games Wii U-exklusiva The Wonderful 101...

0
GRTV spelar The Wonderful 101

GRTV spelar The Wonderful 101

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Klockan 16:00 varje dag drar vi igång Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder starka nätverk klämmer lite på aktuella titlar, av olika slag och typ....



Loading next content